NIKAD NISAM BILA OVAKO PREVARENA! Turistkinja iznajmila SOBU SA POGLEDOM NA MORE, kad je došla IMALA ŠTA DA VIDI
Prevara, Foto: Screenshot/MONDO

INTERNET PREVARE

NIKAD NISAM BILA OVAKO PREVARENA! Turistkinja iznajmila SOBU SA POGLEDOM NA MORE, kad je došla IMALA ŠTA DA VIDI

Devojka po imenu Klarisa je platila sobu sa pogledom na more, ali su je "gadno" prevarili.

Objavljeno: 19:35h

Jedna turistkinja je ostala besna nakon što je iznajmila hotelsku sobu sa pogledom na more da bi shvatila da je nasela na veliku prevaru. Influenserka Klarisa Murdja je na sajtu za iznajmljivanje stanova izabrala sobu zbog spektakularnog pogleda koji je videla na reklami.

Kada je stigla u hotel i kada je ušla u sobu, brzo je shvatila da njen pogled sa balkona (plavo more, jedrilica, planine) nije onakav kako je izgledalo na reklami. Umesto toga, džinovski poster morske obale bio je zalepljen na zid zgrade ispred njenog prozora, a ceo pogled na more bio je jedna velika prevara.

Dok je snimala za TikTok šta joj se dogodilo, Klarisa je pokazala da se iz jednog ugla ne prepoznaje da je to plakat, ali kad se udaljite vidi se da je to, plavo prelepo more, samo ogromna slika. Pravi pogled je ruševina belog zida i redovi prozora sa belim rešetkama. Klarisa je rekla: "Neko je iznajmio sobu sa pogledom na more. Osećam se prevarenom. Niko me do sada nije ovako prevario".

Turista
foto: Screenshot/MONDO

Video je brzo prikupio više od 2,5 miliona pregleda. Komentari ispod videa su se samo nizali: "Zato uvek gledam lokaciju na mapama da ne pogrešim", "Čak ni moj bivši nije toliko lagao".

Bonus video:

05:20

BRZE VESTI 21.05.2024

(Espreso/Mondo/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.